Bekijk onze nieuwsbrief en speciale items van VOERdeNATUUR.nl:
BEKIJK HIER ALLE NIEUWSBERICHTEN

In de bossen en andere natuurgebieden vinden vogels voldoende voeding. In tuinen en groenvoorzieningen binnen steden en dorpen is dit vaak toch wat minder het geval. Het bijvoeren van vogels wordt dan ook aanbevolen door de Vogelbescherming. Dit is niet alleen in de winterperiode zinvol, maar zelfs in de zomer. Een stukje brood of fruit is een eerste stap, maar om ervoor te zorgen dat tuinvogels voldoende voedingsstoffen binnenkrijgen worden vogelvoer, strooivoer, zaden, pinda’s, zonnepitten en andere natuurbeschermingsproducten aanbevolen.

Op deze site vindt u een scala aan vogelvoer, strooivoer, vogelzaad, zaadmengsels, pinda’s, zonnepitten, vetbollen, voederhuisjes, enz. De mengsels zijn speciaal samengesteld voor bepaalde vogelsoorten, van goede kwaliteit (conform Europese normeringen) en leveren daardoor goede voedings-en energiewaarden voor de tuinvogels. De zaden zijn ook los verkrijgbaar en kunnen speciaal voor u gemengd worden zodat u een eigen samenstelling heeft.

Maak een keuze uit al het lekkers voor tuinvogels, egels, eenden, duiven, eekhoorns, etc. Via de producten op de site van voerdenatuur.nl helpt u de dieren en het levert bovendien een prachtig schouwspel op. Bestellen doet u eenvoudig via deze site, telefonisch (0416-361281) van 8.00 tot 18.30 op maandag t/m vrijdag en van 8.00 tot 17.00 uur op zaterdag of per email info@voerdenatuur.nl.