Klantenservice

Deze voorwaarden maken deel uit van alle overeenkomsten welke door u en VOERdeNATUUR.nl worden gesloten. Op al onze artikelen zijn de volgende leverings- en betalingscondities van toepassing:

Prijzen
Alle opgegeven prijzen zijn inclusief 21% of 6% B.T.W. en exclusief verzendkosten.

Verzendkosten
Wanneer uw bestelling is betaald, zorgt VOERdeNATUUR.nl ervoor dat uw pakket wordt thuisbezorgd. Voor de verzendkosten worden u € 7,95 in rekening gebracht (verzending binnen Nederland). De producten worden gratis bezorgd bij een bestelwaarde vanaf € 50,00. Wanneer uw pakket onder rembours wordt verzonden zijn daar extra kosten aan verbonden (tot 30 kg wordt € 12,45 extra berekend).

Betaling
Na bestelling ontvangt u een e-mail met daarin de totale kosten incl. verzendkosten. Betaling dient te geschieden aan VOERdeNATUUR.nl in Loon op Zand, ING-bank NL61 INGB 0005 822 414. Indien u kiest voor afhalen bij VOERdeNATUUR.nl kunt u ook contant betalen.

Levering
Getracht wordt alle artikelen zo snel mogelijk – binnen 1-3 werkdagen na ontvangst van de betaling – te versturen. Indien de artikelen om welke reden dan ook een langere levertijd hebben, zal dit per e-mail aan u worden medegedeeld. Indien artikelen onverhoopt niet meer leverbaar zijn, zal dat ook per e-mail worden gemeld.

Aansprakelijkheid
VOERdeNATUUR.nl is nooit aansprakelijk voor het verloren gaan of beschadigen van artikelen. VOERdeNATUUR.nl is niet aansprakelijk voor eventuele tekst- of kleine vormfouten. Mocht u echter beschadigde goederen ontvangen, dan verzoeken wij u vriendelijk contact met ons op te nemen om naar een oplossing te zoeken.

Retourzending
Iedere bestelling kan, na ontvangst binnen 7 werkdagen na de verzenddatum, retour worden gezonden. Dit dient vooraf per e-mail aan VOERdeNATUUR.nl kenbaar te worden gemaakt. Het orderbedrag zal worden teruggestort excl. verzendkosten. Kosten van retourzending zijn voor de klant. U blijft bij een retourzending tot ontvangst van de artikelen bij VOERdeNATUUR.nl verantwoordelijk voor deze artikelen.
De retour mogelijkheid en terugstorting van het orderbedrag vervalt indien:
• Artikelen gebruikt zijn.
• Artikelen beschadigd zijn door eigen toedoen.
• De originele verpakking niet meer aanwezig is.
• Artikelen niet op de juiste manier zijn behandeld.
• Artikelen niet goed verpakt retour zijn gezonden.

Wijzigingsrecht
VOERdeNATUUR.nl heeft te allen tijde het recht om levering en betalingswijze te wijzigen of aan te passen.

Privacybeleid
VOERdeNATUUR.nl zal uw persoonsgegevens met de grootste zorg behandelen. Indien u op het bestelformulier aanvinkt dat U toestemming geeft om op de hoogte te blijven van aanbiedingen in de toekomst, zal VOERdeNATUUR.nl uw gegevens hiervoor gebruiken. U kunt deze toestemming altijd intrekken door VOERdeNATUUR.nl hierover te informeren via een e-mail. VOERdeNATUUR.nl zal uw gegevens uiteraard in geen enkele vorm aan derden verstrekken.

Op deze Algemene Voorwaarden is uitsluitend het Nederlandse Recht en in het bijzonder de Wet ‘Koop op afstand’ van toepassing.

Hieronder vindt u antwoord op veel gestelde vragen of items die wij graag onder uw aandacht brengen.

Bezorgkosten
Bestelling met een orderbedrag van € 35,- of hoger worden door ons gratis bezorgd in Nederland en België. Voor de overige bestellingen wordt een bezorgvergoeding van € 5,50 berekend. U kunt er ook voor kiezen de producten af te halen. U kunt onze winkel bezoeken op maandag t/m vrijdag van 8.00 tot 18.30 uur en op zaterdag van 8.00 tot 17.00 uur. U bent van harte welkom.

Klachten, tips en opmerkingen
Indien u een klacht, tip of opmerking heeft over onze producten, de bezorging of anderszins dan vernemen wij dit graag van u. Wij zijn bereikbaar per email (info@VOERdeNATUUR.nl) of telefonisch op nummer 0416-361281.

Uw eigen mengsel
Als extra service bieden wij u de mogelijkheid uw eigen voer samen te stellen. U kunt eenvoudig de gewenste zaden/mengsels selecteren en in het winkelwagentje plaatsen. Bij het plaatsen van uw bestelling kunt u onder uw adresgegevens in uw eigen woorden aangeven welke producten met elkaar gemengd mogen worden. Deze service bieden wij u geheel kosteloos aan. Ook als u uw producten niet gemengd wil hebben willen wij dit graag van u weten.

Hoogwaardige kwaliteit
Alle zaden voldoen aan de Europese kwaliteitseisen en –normen en zijn altijd op basis van hun kwaliteit/voedingswaarde ingekocht. Het vogelvoer en de diverse mixen zijn samengesteld voor bepaalde groepen vogels die uw tuin of balkon bezoeken. Daarnaast is een variatie aangebracht in de voedings/energiewaarde die de mixen bieden. Zo kunt u in de winterperiode en het broedseizoen (voorjaar) bijvoorbeeld kiezen voor Hoog Energie Mix Extra, aangezien deze de meeste calorieën oplevert. Zie hiervoor verder de omschrijving bij de producten.

Steun aan de Vogelbescherming
Bij aankoop van een aantal producten wordt automatisch een deel van het aankoopbedrag geschonken aan Vogelbescherming Nederland. Deze producten zijn eenvoudig te herkennen aan dit logo: logo-vogelbescherming

Foto’s inzenden
Mooie foto’s van genietende of spelende vogels, een slapende egel, snoepende eekhoorns, noem maar op, ontvangen wij graag van u. De foto’s kunt u aan ons doorsturen via facebook, instagram of email. Mochten wij één van de ingestuurde foto’s gebruiken op onze website of in een van onze nieuwsbrieven dan ontvangt u hiervoor een tegoedbon van € 10,-. Zorgt u er dan wel voor dat wij u als inzender goed kunnen achterhalen en dat de foto’s van voldoende kwaliteit/resolutie zijn ?

Nieuwsbrief
Als klant van VOERdeNATUUR bieden wij u graag iets extra’s. Via facebook en/of email houden wij u graag op de hoogte van aanbiedingen, weetjes, tips en andere voordeeltjes. Mocht u op enig moment liever geen nieuwsbrief meer ontvangen, dan kunt u zich hiervoor eenvoudig afmelden.

Cadeautje
Wilt een product cadeau geven dan is dat geen enkel probleem. Bij het afleveradres geeft u het adres van de ontvanger aan en bij opmerkingen vermeldt u simpelweg dat de producten ingepakt mogen worden. U kunt er natuurlijk ook voor kiezen een cadeaubon te geven.